Tel: 06 – 14 44 47 59 info@studiobydaan.nl

Studio

Studio by Daan is gespecialiseerd in voet-, hand- en lichaamsverzorging op maat en is gevestigd is Almelo. De studio is toegankelijk voor iedereen en is gevestigd op de begane grond. Op deze website kun je al mijn diensten en producten bekijken. Ook is het natuurlijk mogelijk om via telefoon, WhatsApp of e-mail contact met mij op te nemen. Neem vooral een kijkje op mijn website om je ervan te overtuigen dat je bij mij in professionele handen bent.
Met mijn drie kernwaarden ontspanning, rust en resultaat wil ik mijn klanten voorzien van de beste beleving die je bij een studio kunt verwachten.

by Daan

Ik stel me graag even voor. Mijn naam is Daniella Mensing en ik ben de eigenaresse van Studio by Daan. Sinds zeven jaar beoefen ik het vak pedicure met verschillende specialisaties; manicure, welness behandelingen en PMU waaronder Ombre, Powder brows, Microblading, Hairstrokes Eyeliner en Lippen. Dit doe ik met veel passie en plezier. Ik heb in de afgelopen jaren veel samenwerkingsverbanden gehad, daarbij heb ik allerlei soorten behandelingen gegeven en verschillende merken leren kennen. Ook blijf ik mij tot op heden regelmatig bijscholen en certificeren om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven en u op die manier zo goed en professioneel mogelijk te kunnen behandelen. Daarnaast ben ik steeds op zoek naar nieuwe trends binnen de beauty om je te blijven verrassen met mooie, nieuwe behandelingen.

Vriendelijkheid, resultaat en kwaliteit staat bij mij voorop. Ik hoop je snel welkom te mogen heten in mijn grote trots, Studio by Daan.               

‘Gezonde voeten & handen’
‘Voor je schoonheid van binnen en buiten’

Volg

Studio by Daan

op Social Media

Blijf op de hoogte van mijn nieuwe producten, behandelingen en acties. Via social media blijf je op de hoogte!

WhatsApp chat