Tel: 06 – 14 44 47 59 info@studiobydaan.nl

Arrangementen

 

 

 

Lente-arrangement
manicure
€39,95

Verzorgde handen zijn je visitekaartje! 

Mooie, verzorgde handen en nagels ( ook voor mannen) Met hoge kwaliteitsproducten van Botanical of CND krijgen je handen de aandacht die ze verdienen. Of je handen te lijden hebben onder het dagelijks werk of dat je gewoon wat extra aandacht en verzorging voor ze wenst.

Tijdens deze Spa- welness behandeling krijgen je handen een verzorgend bad van dode zeet zout, worden je nagelriemen verzorgd, nagels geveild en krijgen je handen een heerlijke pakking en kleine hand massage. Vervolgens kan je er voor kiezen om de nagels te polijsten 0f te voorzien van een Vinylux lak.

Ook kan je deze behandeling uitbreiden met Shellac van CND of een handmasker, ibx behandleing. Dat is allemaal bespreekbaar. 

Zwangerschaps-
arrangement
€89,95

Een moment om je even van je lichamelijke ongemakken te ontzien.. en je voeten heerlijk te laten verwennen en klachten vrij te zijn. Je lichaam draagt jou en je kindje en verdienen natuurlijk ook de nodige aandacht waar jij op dit moment moeilijk bij kan komen. Je buik gaat groeien en wordt het steeds moeilijker je voeten te verzorgen, of van een mooi kleurtje te voorzien.

Je voeten zijn belangrijk maar helemaal tijdens de zwangerschap, i.v.m. te veel eelt, vocht en kleine bijbehorende klachten.

In een fijne omgeving waar persoonlijke aandacht bovenaan staat, krijg je een heerlijke behandeling op een verwarmde stoel, onder genot van een kop kruiden thee.

De behandeling is perfect afgestemd op jouw individuele wensen en behoeften. Er wordt gewerkt met 100% natuurlijke producten van botanical beauty

 • 2x pedicure behandeling
 • 1x Spa- voeten behandeling
 • 1 nagels lakken ( Vinylux) 

De Spa-behandeling kan worden aangepast, of Shellac op de voeten ipv nagels lakken.

Relax by Daan- arrangement
€49,95

Wie wil er nu niet verwend worden en even ontsnappen aan de alledaagse drukte.
Dat kan met het “Relax by Daan arrangement”. Deze is eventueel uit te bereiden.. 

Met het Spa arrangement doe je natuurlijk jezelf een geweldige ervaring kado, maar het is zeker zo leuk om deze belevenis te geven aan anderen in de vorm van een kadobon.
De behandeling duurt +/- 45-60 min.

De behandeling bestaat uit;

 • Kruiden thee- of einde vd dag glaasje Prosecco 
 • Verwarmde stoel, met heerlijke muziek
 • Warm voeten-bad met dode zeezout voor (ontspanning)
 • Scrub ( vernieuwen vd huid)
 • Massage met olie ( of hotstone -voeten)
 • Voetenmasker of van dode zeezout ( booster)
 • Warme pakking ( relax)
 • En nabehandelen met olie, voetenbalsem, beengel (verzorgen) 

Extra bij te boeken om het compleet te maken, een pedicure behandeling, Shellac of Vinylux-nagellak, etagère met kleine hapjes.

De behandeling is perfect afgestemd op jou individuele wensen en behoeften. Er wordt gewerkt met 100% natuurlijke producten van botanical beauty

 

WhatsApp chat