Tel: 06 – 14 44 47 59 info@studiobydaan.nl

Hotstone voeten Massage

Hotstone massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen, een eeuwenoude manier om te onthaasten in deze moderne tijd.

De Hotstone massage wordt gegeven met afgeronde basaltsteen, dit zijn vulkanische stenen die eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen waardoor ze mooie ronde, gladde vormen hebben gekregen. De werking van de warme stenen, die tot ongeveer ¾ cm doordringen in het spierweefsel, werken ontgiftend, afvoerend en ontspannend.

Eerst worden de voeten en onderbenen ingemasseerd met Hotstone massageolie zodat de stenen goed over de huid kunnen glijden. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige massagetechnieken. Door de combinatie van massage en warmte worden de spieren dieper gemasseerd dan alleen met de handen, wat de massage effectiever maakt.

De effecten van Hotstone massage zijn: 

  • De warmte vergroot het gevoel van welzijn en ontspanning
  • Het afvoeren van afvalstoffen
  • Het ontgiften van het lichaam
  • De warmte dringt diep in de spieren door, waardoor het verlichtend kan werken bij spierproblemen

De stenen hebben tijd nodig om hun warmte af te geven, daarom wordt er langzaam gewerkt, wat een ontspannende en rustgevende werking heeft.

Hotstone voet- en onderbeenmassage werkt heerlijk ontspannend!

Klassieke voetmassage

Wat is er beter om te ontspannen dan een voet- en onderbeen massage? Massage geeft nieuwe energie, rust & ontspanning. Een klassieke onderbeen- en voetmassage heeft tot doel:

  • Het bevorderen van de afvoer van bloed en lymfe uit been en voet
  • Het activeren van de huid stofwisseling
  • Het tot stand brengen van een algemeen gevoel van ontspanning

De massagegrepen die ik tijdens de Klassieke voetmassage gebruik, zijn effleureren, pétrisseren, frictioneren, vibreren en tapoteren. In de hele geschiedenis van de massage worden deze handgrepen beschreven en toegepast. Vandaar dat deze massagevorm de’ Klassieke massage’ wordt genoemd.

Last van pijnlijke, brandende, vermoeide voeten of gewoon heerlijk ontspannen Denk dan eens aan een klassieke voetmassage! Heerlijk ontspannend & rustgevend: een Geluksmomentje voor lichaam en geest

WhatsApp chat