Tel: 06 – 14 44 47 59 info@studiobydaan.nl

Spraytan

Studio by Daan geeft je binnen 10 minuten een prachtige bruine teint. Zonder zon en zonder zonnebank. De behandeling heeft een heel natuurlijk resultaat en is goed voor je huid. Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid. Ik werk alleen met het professionele merk Siennax; voor de perfecte kleur!

Voor de behandeling: Scrub de huid vóór de behandeling, het liefst 1 a 2 dagen vooraf met een goede huidscrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen. Scheren en waxen kan tot 1 dag voor de behandeling (anders is je huid te gevoelig). Gebruik geen bodylotion meer tot na de sessie.

Op de dag van de tanning: Gebruik op de dag van de tanning geen vloeibare make-up, dagcréme, bodylotion, parfum of deodorant zodat de huidcellen 100% droog en schoon zijn. Oogmake-up mag blijven zitten. Draag donkere loszittende kleding na de tanning omdat de vloeistof in beginsel nog wat af kan geven.

Nabehandeling: De tanninglotion droogt gedurende het aanbrengen, maar het heeft tijd nodig om op de huidcellen te verkleuren. Daarom adviseren wij u niet te douchen tot 8  uur na de tanning! Vermijd transpiratie (dus ook sporten) tot na de eerste  douche.  

 

Marc Inbane

Tip! Voor het zelf aanbrengen van Marc Inbane op handen- en voeten

Hieronder vind je een paar handige tips voor het aanbrengen van onze Natural Tanning Spray op je handen en voeten. Met deze tips is het namelijk helemaal niet moeilijk om ook op deze plekken een mooi en egaal resultaat te krijgen!

Andere tanning merken geven vaak aan dat de huid van je handen en voeten droger is (vooral rondom knokkels en nagelriemen) waardoor de tanning spray op deze plekken beter pakt en donkerder wordt. Er wordt geadviseerd deze gebieden van te voren goed in te smeren met moisturizer om er voor te zorgen dat de tanning spray mooi egaal intrekt. Maar, het insmeren is eigenlijk helemaal niet nodig mits je de juiste producten gebruikt.

Tip #1: Gebruik de Powder- of Kabuki brush voor het tannen van je handen en voeten. Spray één keer op en neer met een korte snelle beweging op +/- 30 cm van de huid. Gebruik daarna de brush om de tanning spray uit te wrijven voor een gelijkmatig resultaat. Blijf net zolang wrijven tot dat je alle plekjes hebt gehad en je geen vlekken of strepen meer ziet. Geef niet te veel aandacht aan je nagels of nagelriemen. Die kun je wel eventueel vooraf insmeren met vaseline om te voorkomen dat ze verkleuren.

Tip #2: Daarnaast kan je ook onze Glove gebruiken. Spray een heel dun laagje van de spray op de handschoen en veeg dan met een snelle vloeiende beweging over je hand of voet. Geef hierbij niet te veel aandacht aan je knokkels, pols of enkels.

Als je twijfelt of je resultaat ziet bij je handen en voeten, wacht dan minimaal 3 uur voor je opnieuw de spray aanbrengt. De tanning spray heeft altijd even tijd nodig om volledig tot zijn recht te komen.

Dus, de gouden regel voor je handen en voeten; less is more. Deze plekjes hebben écht maar weinig zelfbruiner nodig om bruin te worden.
Je kunt bij mij in de Studio terecht voor de spraytan van Marc Inbane: 

Inhoud 200ml: € 39,95 

WhatsApp chat